Moederdag - Activiteiten

Mama's Chocolade Terras

Geholpen door twee begeleiders, kunnen de dames hier de lekkerste chocolade hapjes maken. Een overheerlijk buffet vol met lekkernijen voor mama. Want liefde gaat vandaag toch echt door de maag! Voor de kinderen zijn er marshmallows om ook met warme chocola te versieren, mmm... Leuk voor de dames en lekker voor de kids!

Klik hier voor meer informatie, prijzen en boekingen.
Chocoladefontein Inhuren

De Beauty Workshop

Twee professionele visagisten zorgen voor een heerlijke verwennerij van de dames. Het is mogelijk om je gezicht te laten reinigen en vervolgens op te laten maken. De echte liefhebbers laten zich een haarextensie aanmeten. Uiteraard krijgt iedereen gouden tips om er nog beter uit te zien en kan het publiek ook elkaar onder handen nemen, onder begeleiding van Adaja en haar assistente. Als de dames ook nog met gelakte nagels de workshop verlaten, is het een perfecte winkeldag geweest.

Klik hier voor meer informatie, prijzen en boekingen.
Beauty Workshop Inhuren

De Moederdag Kok

Biedt de moeders een heerlijk hapje aan. Echter de kok is zelf niet tevreden over de smaak en zal zijn ongenoegen in allerlei vormen tonen. Deze ludieke act staat garant voor echt theater waarbij gedurende de act hapjes worden uitgedeeld.

Klik hier voor meer informatie, prijzen en boekingen.
Moederdag Kok Inhuren

De charmante Masseur

Hij of zij verwent de moeders met een professionele massage. Deze masseur masseert niet alleen de pijnlijke nekspieren, maar ook de ziel. Door zijn vrolijke praat en vele complimentjes verlaten de moeders de ‘moederdag-crèche’ als herboren.

Meer informatie of meteen boeken? klik hier

Charmante Masseur Inhuren

Pietje Piccolo en de Bodybuilder

In een originele bakfiets (max. 1,20m breed) rijdt onze ludieke presentator rond in het winkelgebied. Met een megafoon erbij zal hij nadrukkelijk aanwezig zijn, en zo de allerliefste moeders van het centrum toe kunnen spreken.
En… het oog wil ook wat; in de bakfiets zit een echte bodybuilder.
Hij heeft ook nog voor alle moeders een leuk presentje (bijvoorbeeld een badroos, chocolaatje oid)


Klik hier voor meer informatie, prijzen en boekingen.
Moederdag Activiteiten

Maurice Mailleur de modekoning

Een geweldige entertainer met veel ervaring in de modewereld geeft de moeders tips en complimentjes over hun kleding. Met een vlotte babbel en goocheltrucs verrast hij de moeders, zodat deze moederdag nooit wordt vergeten.
Klik hier voor meer informatie, prijzen en boekingen.
Modekoning Maurice Mailleur Boeken

Zoektermen: moederdag entertainment - uitdeelacties - winkelcentrum promotie